fredag 17 september 2010

Obehaglig lögn från Östros

Alldeles nyss stod Thomas Östros och levererade en riktigt obehaglig lögn i morgonnyheterna. Sossarna har äntligen upptäckt att skolan är valets viktigaste fråga (oerhört snabba i starten). För att övertrumfa Folkpartiet så offrar man nu förskolebarnen och kräver att man skall ha utbidning i matematik, svenska och engelska i förskolan. Men för att försöka dölja att man struntar i barnen bara man får makten försöker Östros utmåla Folkpartiet som sadister. Med sitt varma revisorsleende och glittrande torskögon säger Östros

- Vi i Socialdemokraterna, till skillnad från Folkpartiet, vill ju att barnen skall leka. Inte betygsättas och bara lära sig att sitta still.

Berätta nu för mig vilka Folkpartister som vill hindra förskolebarn från att leka? Har Östros helt tappat fattningen? Är det så här det blir när man är beredd att prostituera sig fullständigt för att få makten? Med Sossarna vid makten är det nu bevisat att Boljsevikfasonerna kommer fram och inte ens barnen på våra förskolor skyddas från krav på utbildning eller lögner från Arbetarpartet Socialdemokraterna. Det är riktigt obehagligt att se en så högt uppsatt politiker stå och ljuga medvetet och beräknande och dra med barn i sin stora lögn. Snuskigt.

De som vill veta vad Folkpartiet i Svalövs kommun vill kan i alla fall med fördel läsa Niclas blogg, där han förtjänstfull sammanställt det hela. Den hittar ni HÄR.

Tobbe i Teckomatorp

1 kommentar:

  1. Ja,Tobbe.Det är billiga påståenden som Östros kommer med,men typiskt (S).
    Vi skall göra skolan bättre.
    ///
    CJ

    SvaraRadera