fredag 1 oktober 2010

Tack alla ni som röstat på Folkpartiet

Jag kan inte nog säga tack till alla som röstat på Folkpartiet. Tack alla som tagit sig tid att tala med någon av oss under valrörelsen. Det är viktigt för oss att få en bild av vilka frågor som är viktiga för kommuninvånarna. Det är varje politiskt partis plikt att lämna sitt svar på dessa frågeställningar. Sedan blir svaret olika beroende på vilket parti man tillhör. Skillnaden beror främst på vilken grundsyn man har på människor. Vi i Folkpartiet är Liberaler. För oss är det grundläggande att alla människor har samma värde. Den enskilda människans rättigheter (och skyldigheter) är viktigare än kollektivets rätt.
Vi i Folkpartiet lovar att göra att vi kan för att utveckal Svalövs kommun på ett positivt sätt, oavsett om vi gör det som en del av ett nytt styre i kommunen eller som en del i en ny opposition. Ni väljare har gjort oss starkare med era röster. Detta gör att våra möjligheter att lyckas klart har ökat. Vi kommer också att söka stöd bland våra liberala Folkpartivänner i Landskrona och på andra håll i Skåne för att lyckas.
Jag känner stor ödmjukhet inför uppgiften och tar den på djupaste alvar. Naturligtvis går det inte att förändra Svalövs kommun över en natt, men om fyra år skall alla som röstat på Folkpartiet i alla fall kunna säga att det märkts att Folkpartiet blivit starkare i Svalövs kommun. Nu börjar arbetet så jag kavlar upp ärmarna...

Läs även vår tacksida på Folkpartiets hemsida. Den hittar du HÄR. På denna sida kommer vi löpande framöver att oublicera nyheter som rör Svalövs kommun så det kan vara värt besväret att lägga den blande era favoriter och titta till där då och då.

Tobbe i Teckomatorp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar