söndag 8 maj 2011

Nu sluter vi leden!

Hårt jobb sedan i går efter mötet i församlingshemmet har nu burit frukt. Vi har i stort samordnat och koordinerat verksamheten i Teckomatorp så långt det är möjligt. Nu smyger sig tröttheten på.

Först jobb till kl 0400 i natt som avslutades med en rapport till Krisledningsnämnden, några timmars sömn, nytt möte med del av ledningsgruppen för Nattvandrarna, en timmes andhämtning, sedan möte med Folkpartiet, därefter koordination av kulturfrågor med vår företrädare för detta viktiga område, samtal med en ny kraft i ledningsgruppen för nattvandrarna, lite rådgivning till grannar, telefonintervju med en kadett som skriver en C-uppsats, skapa kallelse till mötet på tisdag snabbt kvällsmat för att sedan ha möte med den nya gruppen nattvandrare kl 2245. Om inte denna dag tar slut snart så gör jag det.

Vi fick i alla fall lite beröm från kommunen i den senaste informationen. Det kändes skönt. Nu gäller det bara att skapa uthållighet så vi pallar i några veckor. Det viktigaste är att återskapa den trygghet som vi blev bestulna på av någon eller några galningar som helt saknar medkänsla med andra människor. Nu visar vi att vi håller ihop. Nu sluter vi leden.

Tobbe i Teckomatorp

PS! Ett axplock av alla artiklar som behandlar frågan om bränderna hittar ni HÄR, HÄR, HÄR och HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar