fredag 30 september 2011

Medborgarna är förlorare hur man än gör

Centerpartiet tycker att kommunen skall använda dina pengar till att köpa upp den gamla silobyggnaden vid Svalövs södra infart. Så står det i SKÅNSKAN.
Den är ful som stryk och jag förstår verkligen att Svalövsborna tycker att den skall bort. Men är det inte så att de som uppförde den och har tjänat pengar på den under många år borde ha ansvaret att riva den? Varför skall dina pengar läggas på det, kära medborgare? Du har väl inte varit med att dela vinsten, då skall du väl inte heller behöva ta kostnaderna?
På Text-Tv förra veckan kunde vi läsa att samma problem riskerar inträffa med alla vindkraftverk. Alla ni som bor nära vindkraftverk får väl kolla i plånboken. Den riskerar bli tunnare om några år när de som nu tjänar pengar på vindkraften tröttnat och inte vill vara med längre. Nej vare sig det är frågan om Lantmännen eller vindkraftverksägare så borde man tvingas ta ansvar. Det borde finnas en lag som styr att skattebetalarnas pengar skall kunna gå till vård, skola och omsorg i stället för att gå till att städa efter andra. Nu verkar det som om medborgarna alltid skall bli förlorare. Det gillar inte jag…

Tobbe i Teckomatorp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar