tisdag 26 mars 2013

Liberalt samarbete över kommungränserna

Nu drar samarbetet snart igång.

Folkpartiet i Höör-, Hörby- och Svalövs kommuner satsar på en gemensam utbildning i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. "Nyfiken på Politiken" är namnet som vi med stor vördnad "lånat" från Folkpartiet i Landskrona. Hoppas att vi inte får rättsväsendet på oss för stöld av upphov. Landskrona har under många år genomfört utbildning av nyfikna under detta namn. Utbildningen är i stora drag ett koncept som redan provats i Folkpartiet i Svalövs kommun, där både Folkpartister och icke organiserade liberaler har ställt sig till förfogande som försökskaniner.
Då utfallet av detta blev gott så vågar vi nu gå vidare i ny, större skala.

Man måste vara nyfiken för att platsa på utbidningen, men man behöver definitivt inte vara Folkpartist, eller bli Folkpartist. Som Liberaler ligger det i vår grundläggande ideologi att var och en väljer sina egna vägar i livet. Väljer ni vår väg, i Folkpartiet, så blir vi inte ledsna utan i stället lovar vi en trevlig tillvaro i ett gäng med högt till tak.

För att anmäla er behöver ni inte ens bo i någon av våra kommuner. Däremot förbehåller vi oss rätten att genomföra prioriteringar om kursen skulle bli "knökfull". I värsta fall får vi väl köra en gång till.

Så... anmäl er nu på:

http://www.folkpartiet.se/nyfikenpapolitiken

Efter utbildningen kan ni naturligtvis bli Folkpartister och om ni vill, kandidera till nästa val till kommunfullmäktige. Med den här utbildningen i bagaget står ni er väl rustade för framtida uppdrag.

Tobbe i Teckomatorp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar