måndag 30 september 2013

Nu kandiderar jag till nästa val

Jepp. Så är det. Jag kandiderar till både kommunval, val till Region Skåne samt till Riksdagsvalet i September 2014. Att komma till Riksdagen är naturligtvis svårt och kräver mycket jobb. Om jag får chansen att stå högt upp på Folkpartiets lista så kommer jag verkligen att lägga kraft på att lyckas. Jag har redan ett antal frågor som jag skulle vilja driva från en position som riksdagsledamot. Jag kommer att återkomma till dessa inom kort.

Att komma till Region Skåne är heller ingen lätt match. Folkpartiet har massor av duktiga politiker som platsar där. Denna skara toppas dessutom av två duktiga regionråd i Gilbert Tribo och Mats Persson. De slår man inte på fingrarna hur som helst.

En stark önskan är naturligtvis att göra ett bra val i Svalövs kommun. Jag skall inte hymla om att jag skulle vilja prova mina vingar som kommunalråd. Det vore spännande och med den backning som finns i Folkpartiet i Svalövs kommun så vore det inga problem att fylla den kostymen. Att omge sig med duktigt folk är en framgångsfaktor som slår allt. Jag har turen att befinna mig i den omgivningen.

Nu får vi se hur högt vingarna bär. Man skall inte ropa hej... allt kan hända och vad resultatet blir får vi se om ett knappt år. Vill du stödja min kandidatur eller bara öppna en kanal för att kommunicera med mig så gilla min sida på Facebook. Den heter "Snacka med Tobbe". Länk dit finns HÄR.

På sidan tänkte jag föra en alldeles egen medborgardialog. Där kan man komma med tips, föreslå frågor jag skall jobba med, skälla på mig eller bara komma med glada tillrop. Hoppas du vill klicka på "Gilla", så ses vi på Facebook.

Tobbe i Teckomatorp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar