söndag 18 mars 2018

Så här tänker vi om Svalöv efter valetLiberalerna presenterar sitt (och troligen kommunens) mest ambitiösa politiska valprogram någonsin.
 
Ett program för Trygghet, tillväxt och mångfald. 

 
Friheter som är värda att försvara.
Liberalernas partiprogram 2018-2022, som du kan titta på och ladda ner här:

Liberalernas partiprogram 2018-2022
 
 OBS. Innehållsförteckningen är inte Klickbar om du öppnar dokumentet i "Google Drive".
gör inget anspråk på att vara det som varje väljare skall läsa. Det är snarare ett uppslagsverk som visar vad vi vill i så många politikolråden som möjligt, som berör Svalövs kommun. Samtidigt är det en utmaning till alla andra partier att lika tydligt som Liberalerna, berätta vad de tycker i olika kommunpolitiska frågor.

 
Svalövsliberalerna vet att vi inte är störst i Svalöv. Men vi skall definitivt vara bäst. Inget annat parti skall kunna mäta sig med oss när det gäller öppenhet, tydlighet och transparens.
 
Så, kära väljare. Öppna dokumentet. Ladda gärna ner det till din dator eller telefon. Titta i innehållsförteckningen och läs det som intresserar dig. Om du har några frågor så finns kontaktuppgifter i slutet av programmet.
 
Vill du vara med och kämpa för det som står i programmet så bli medlem, eller bara hör av dig till oss. Medlem blir du genom att klicka HÄR. Via kontaktuppgifterna i slutet av vårt program så får du snabbt kontakt med oss Liberaler.
 
Trevlig läsning önskar
 
Tobbe i Teckomatorp  
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar